Helsereise - Mestringsreise

Mange med MS har god erfaring med opphold og behandling i varmere strøk. Selv om en helsereise ikke vil fjerne diagnosen, vil du under oppholdet få fysikalsk behandling og trening i tillegg til at sosialt samvær og hygge vil gi deg økt overskudd, energi og livsglede.

.

To uker i oktober er vi på helsereise, eller mestringsreise som vi kaller det. Albir på Spanias solkyst er blitt vårt sted. Vi kan ta med 25 deltagere og du kan velge mellom en ukes (7 dager) eller to ukes (14 dager) opphold.

Vi tar inn på hotel Kaktus som ligger ved stranden Albir del Pi og har innendørs- og utendørs bassenger, treningsstudio og rom med klimaanlegg og balkong. Buffe'restauranten på hotellet serverer middelhavsretter og hotellet har snackbar ved bassenget med levende musikk.

 

Fysioterapi og trening

Fysioterapi og trening bør være en viktig del av helsereisen. Fysiakos Fysioterapi har terapeuter med lang erfaring samt videre og etterutdanning. I tillegg til individuell behandling tilbyr de trening i trimrom, bassenggruppe  og stavgangskurs i områdets flotte natur. Fysiakos Fysioterapi tilbyr også medisinsk treningsterapi, tøyning/stretching og medisinsk masasje.

Husk å ta med henvisning til fysioterapi fra lege. Fysiakos følger de norske takstene og utgiftene til til behandlingen får du refundert av HELFO.

Fysiakos Fysioterapi holder til i hotel La Colina ca 400 m fra Hotel Kaktus. Det går busser og taxi er rimelig. Det er også mulig å leie elektrisk scooter og mange bruker denne ordningen.

La mestringsreisen til Albir bli en tur for trening og velvære.