Reiser, Turer og Tips 

Oslo MS-Forening er en aktiv forening som hvert år arrangerer turer og reiser for våre medlemmer. Turer kan være god støtte og hjelp til selvhjelp. Turene går til spennende steder i både inn-og utland. Det er bevist at opphold i varmere strøk har god effekt for personer med MS, så en gang i året reiser vi til Syden. Vi arrangerer også utflukter i vår egen by og omegn.

Turene gir deg en enestående anledning til å bli kjent med andre og til å utvide ditt sosiale nettverk, få økt overskudd og ikke minst, nye opplevelser.

København - Kiel


Cruiset er i mai/juni til København eller Kiel.Vi reiser lørdag ettermiddag og er tilbake mandag morgen. Det blir museumsbesøk avhengig av interessen hos deltagerne.

Weekendtur

Venabu Fjellhotell


Venabu Fjellhotell ligger i et åpent og innbydende fjellområde sør i Rondane. Hotellet er et tradisjonsrikt norsk fjellhotell med god atmosfære, hygge, hjelpsomhet, hjemmelaget mat og nydelig beliggenhet. Området innbyr til aktivitet uansett funksjonsevne.

Vi reiser fra Bussterminalen i Oslo opp mot Venabygdsfjellet. Første stopp på turen er Prøysenhuset hvor vi får en lett lunsj, og en fortelling om Prøysens liv.


Lørdag er det busstur til Sjokoladeloven, et populært sted med hjemmelaget sjokolade av råstoffer fra naturen omkring. Noen velger å bli igjen ved hotellet, for å kjøre Permobilene på fjellveiene.

Søndag er det egentid etter frokost, før vi sjekker ut og reiser hjem til byen.

Dagstur

Charlottenberg og Magnor


November er tid for dagstur, og det er blitt tradisjon med førjulstur til Charlottenberg og Magnor.

I Charlottenberg det shopping til svenske-priser. Kjøpesenteret har flere kafeer hvor vi kan sitte ned og ta en pust i bakken.

På veien tilbake stopper vi i Magnor hvor vi får en omvisning på Magnor Glassverk. Her blir det anledning til å handle, før vi spiser en enkel lunsj på De 4-årstider som ligger like ved glassverket.